Céges szemészeti szűrőprogram
Szemészeti szűrés és optikai szolgáltatás
A vállalati szemészeti szűrővizsgálat célja, hogy támogassa a munkáltató azon törekvését, hogy dolgozóit a lehető leghatékonyabbá tegye és egyben a juttatásainak körét bővítse. Magyarországon miniszteri rendeletek szabályozzák a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményeit, melyekben az egyik legfontosabb kitétel a rendszeresen elvégezendő szemészeti szűrővizsgálat (50/1999 EÜM-i rendelet, 3/2002 ESZCSM-i rendelet).
 

Cégünk erre nyújt megoldást Önnek az iparág legmodernebb technikai eszközeivel, legújabb keret és lencse kollekciójával, kizárólag magasan képzett szakemberek segítségével.
 
A monitor koncentrált nézése közben sokkal kevesebbet pislogunk, mint máskor. Ennek következtében a szem érzékennyé válik és a következő panaszok lépnek fel: homályos látás, könnyezés, fáradtság, fókuszálási nehézség. Mindez a korrekció hiányával párosítva jelentősen befolyásolja a munkavégzés hatékonyságát. A másik felmerülő problémát az ipari területet ellátó szakemberek éleslátását és védelmét komplexen megoldó védőszemüvegek hiánya jelenti.
Cégünk ezekre nyújt megoldást exkluzív szolgáltatásaival.
 
Megoldás
 
Professzionális helyszíni szemészeti szűrővizsgálat, melyet beépíthet  a munkavállalói juttatásai közé.
 
Szűrőprogram menete:
 
  • információs anyagok, előjegyzési naptár eljuttatása a HR-osztálynak, kapcsolattartónak;
  • szűrési időpontok egyeztetése;
  • a dolgozók feliratkozása pontos időpontokra (előjegyzés);
  • szemvizsgálat, szemészeti tanácsadás;
  • ezt követően részletes szaktanácsadás (szemüvegkeret,- és lencse választás, kontaktlencse szaktanácsadás, kiválasztás, betanítás) optikai üzletünkben előre egyeztetett időpontban, kizárólag magasan képzett munkatársaink segítségével.
     
További információkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba >>
KÉPGALÉRIA
Nézzen körbe üzletünkben...
VIDEÓK
Tekintse meg videóinkat...