Kontaktlencse - nyaralás
2017-07-17 11:45:02
Nyáron talán még kényelmesebb, ha a szemüveget kontaktlencsére cseréljük. Nem izzadunk be a keret alá, kevésbé kell rá vigyázni amikor strandra megyünk, könnyen hordhatunk mellette napszemüveget stb. Nagyon praktikusan hangzik. Nyáron viszont több dologra kell figyelniük a kontaktlencse viselőknek is.
A tökéletes szemüvegkeret kiválasztása
2017-05-17 22:20:00

Csakúgy, mint minden szemnek, minden arcnak saját, egyedi jellemzői vannak. Mindenkinek különböző az ízlése, és eltérő stílusokat kedvel.
Olyan szemüveget szeretne, amely kiemeli a személyiségét, vagy olyan szemüveget, amely teljesen megváltoztatja a külsejét? Amikor kiválaszt egy szemüveget, akkor ezeket a szempontokat is figyelembe kell vennie. A választási bizonytalanság csökkentése érdekében hasznos lehet átgondolni a lehetőségeket.Van azonban egy általános alapelv, amelyet érdemes szem előtt tartani: a szemüveg hozzon létre vizuális kontrasztokat. A keret alakjának valóban ellentétesnek kell lennie a saját arca alakjával az egyensúly megteremtéséhez. Ez eredményezi az általános megjelenés harmóniáját.

 
UV szűrős kontaktlencséről
2017-04-23 21:05:41
Manapság mindenki tudja, hogy a napsütésnek való hosszú kitettség káros hatással van a bőrre. Ugyanezek a káros ultraibolya (UV) sugarak az UV-hez kapcsolódó szembetegségek kialakulásának kockázatát is növelik. Ez megtörténhet akkor, amikor teniszezik vagy strandröplabdázik júliusban, vagy síel vagy snowboardozik januárban.
 
KÉPGALÉRIA
Nézzen körbe üzletünkben...
VIDEÓK
Tekintse meg videóinkat...