Napszemüvegek
 
Üzletünkben kizárólag olyan napszemüvegeket forgalmazunk melyek lencséje 100% UV védelemmel ellátott,  optikai minőségű alapanyagból készül és a színezettség mértékétől függetlenül is megfelelő fényáteresztő képességgel rendelkezik az Ön éleslátásának biztosításához.

Miért fontos eme 3 alaptulajdonság egy napvédő lencse   esetén?

A 100% UV védelem mindenki számára egyértelmű, hogy szükséges de valójában a szemüveglencsén ez hol helyezkedik el?! Két lehetőség van, vagy a lencse külső és belső felületén vagy pedig anyagában (ezek az alapanyagok azonos dioptria esetén vékonyabbak, jobb látást biztosítanak, nagy a szakító szilárdságuk és szinte törhetetlenek).
Az optika minőségű anyagtisztaság és kialakítás két szintén elengedhetetlen tulajdonság az éleslátás érdekében. Az anyagtisztaság a jól átláthatóságért felel, az optikai felületkialakítás pedig a torzítások elkerülése érdekében nélkülözhetetlen,
A lencsék fényáteresztő képessége azért fontos követelmény mert látásunk a szembe jutó fény mennyiségétől függ. Amennyiben egy napszemüveg lencséjének színező anyaga nem enged át megfelelő mennyiségű fényt  a szemfenék irányába, látásunk tompább, pupillánk egyre tágabb lesz és a napszemüveg lencséje mellett bejutó káros UV sugarakból is több jut a szem első felületére mint az egészséges lenne.
 
 
Tippek és tanácsok napszemüveg vásárlásához >>
 
Üzletünkben forgalmazott napszemüveg márkák:
 
      
KéPGALéRIA
Nézzen k?rbe üzletünkben...
VIDEóK
Tekintse meg videóinkat...