Szemészeti szűrővizsgálat
Látásunk évenkénti ellenőriztetése legalább olyan fontos, mint más egyéb betegségek megelőzésére igénybe vett szűrővizsgálatok. A látás romlása legritkább esetben hirtelen bekövetkező esemény általában viszonylag lassan kialakuló folyamat. Így sokszor már csak a vizsgálat során szembesülünk azzal, mennyivel jobb is lehetne a látásunk a megfelelő korrekció használatával.
 
Hasznos információk a szemvizsgálatról >>

A rendszeres látásellenőrzés igénybevétele azért fontos, mert mielőbb kiderülnek az elváltozások, annál jobban kezelhetőek. Kevesen tudják ugyanis, hogy a szemvizsgálat nem csupán a látás ellenőrzésre szolgál, hanem segíthet más betegségek feltárásában is (pl.: szürkehályog, zöldhályog, magas vérnyomás, cukorbetegség). Ezen elváltozások kialakulásának veszélye 40 éves kor felett fokozódik, ezért javasoljuk, hogy évente keressék fel vizsgálónkban szemorvosainkat, Dr. Szakács Esztert és Dr. Hámor Andreát,  akik a szemének teljeskörű vizsgálata után készséggel adnak felvilágosítást szemének állapotáról.

Üzletünkben felkészült szakemberekhez fordulhat látásproblémáival, Dr. Szakács Eszter szemész főorvos, Dr. Hámor Andrea szemész szakorvos és Diós Éva optometrista várja kérdéseiket. Készséggel állnak rendelkezésére, ha úgy érzi panasza van a látásával kapcsolatban. Látszerész kollégáinkkal együtt megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást látásproblémája orvoslására.

A FEHÉR OPTIKÁBAN végzett szűrővizsgálat három részből áll:
 
  1. Computeres szemvizsgálatból, ahol a legmodernebb eszközök segítségével állapítjuk meg a dioptria meghatározásához szükséges alap adatokat.

  2. Hagyományos – próbaszemüveges módszerrel választjuk ki az önnek legoptimálisabb dioptriát.

  3. Ez után történik a szem első és hátsó felszínének behatóbb vizsgálata. Szakembereink az Ön igényeinek megismerése után javaslatot tesznek a megfelelő látásjavító eszköz kiválasztására, legyen szó akár szemüvegről, akár kontaktlencséről. A vizsgálati eredményeinkre MINDEN ESETBEN garanciát vállalunk.

 
 
KÉPGALÉRIA
Nézzen körbe üzletünkben...
VIDEÓK
Tekintse meg videóinkat...