Szemünk megfelelő UV védelme (télen)
Sokat tartózkodik a szabadban a téli időszakban is? Síelést tervez, vagy más célból utazik, ahol havas környezetben fog kikapcsolódni? A napsugárzás káros hatásairól télen sem szabad megfeledkeznie, főként a hóval borított tájakon és a vízpartokon.

A káros napsugárzás nem csak nyáron veszélyezteti szemünk egészségét, hanem télen is. A nagy fényvisszaverő képességű havas környezetben kifejezetten nagy figyelmet igényelnek szemeink, és a védelemre többféle módon ügyelhetünk. Fontos, hogy a lehető legmegfelelőbb módszerekkel, hatékonyan tegyünk látásunk épségéért. Soha nem szabad közvetlenül a Napba néznünk, ugyanis látásromlást okozhat. A legfontosabb pedig, hogy jó minőségű napszemüveget viseljünk. Akkor beszélhetünk kiváló eszközről, ha az UVB és az UVA sugarak ellen is maximális védelmet nyújt, és az oldalánál sem jut be a fény.
Télen az egyik legkedveltebb sport a síelés, mely közben ki vagyunk téve a káros hatásoknak. Speciális síszemüveggel csökkenthetjük a fényvisszaverődés mértékét, és kiszűrhetjük a beeső fény nagyobb részét. A téli időjárás szemünket és bőrünket is szárítja. Ha kontaktlencsét viselünk, még inkább érzékennyé válhatunk a hideg vagy száraz levegő miatt. Üzletünkben széles kínálatból válogathatnak, azonban nagyon fontos, hogy részletesen informálódjunk a kellékek tulajdonságaikról.
Megbízható férfi, női és gyerek napszemüvegek széles kínálatával várjuk optikánkban, egyéni igényei alapján akár speciális kelléket is választhat kínálatunkból, legyen az akár UV szűrős kontaktlencse, UV szűrős szemüveglencse vagy speciális napszemüveg (síszemüveg, sport napszemüvegek).
 

2018-01-17 12:39:36
KÉPGALÉRIA
Nézzen körbe üzletünkben...
VIDEÓK
Tekintse meg videóinkat...