Szemüveg

Második pár varilux lencséje ismét ajándék!

 

Akció időtartama:
2018. október 17 - november 30.

 
Aggodalomra semmi ok, hiszen 2018. november 30-ig ismét elérhető Varilux 1+1 akciónk, amelynek keretében egy pár Varilux szemüveglencse vásárlása esetén a 2. pár Varilux lencse ajándék, ráadásul új szemüvegkeret vásárlása esetén 10.000 Ft kedvezményt adunk!
 
Napjai nagy részét digitális kijelzők előtt tölti és estére már összefolynak a betűk? Válassza a Varilux Digitime lencsék egyikét, amelyek különböző munkatávolságokra kivételesen széles látókört biztosítanak!
 
Sokat vezet autót és fontos az Ön számára, hogy mind a műszerfalat, mind az utat élesen lássa? Válasszon
EyeDrive szemüveglencsét általános felhasználású szemüvege mellé!
 
Szeretne bármilyen fényviszonyok között élesen látni? Válasszon Varilux napszemüveg vagy fényre sötétedő lencsét, amelynek segítségével bármilyen időben ideális látásélményt tapasztalhat!
 
Látogasson el üzletünkbe, ahol Varilux lencsék széles palettájából válogathat most ajándék pár Varilux szemüveglencsével!
 
Élvezze Ön is a legújabb innováció, a Varilux X szériás lencsék előnyeit, amelyek még dinamikusabb látásélményt nyújtanak, és folyamatosan tiszta és éles látást biztosítanak a közeli és köztes zónában, fejmozgatás nélkül!
 
A Varilux X szériás lencsék amellett, hogy számos új technológiát foglalnak magukban (Nanoptix, Synchroneyes, Xtend technológiák), a személyre szabásban is új dimenziót teremtenek a közeli tekintési szokások részletes vizsgálatával (NVB- Near Vision Behavior).
 
Válassza a Varilux X általános felhasználású multifokális lencséket ajándék pár Varilux lencsével az Ön egyedi igényeire szabva!
 
Keresse a Varilux 1+1 akciót most a Fehér Optikában!
 

A tájékoztatás nem teljes körű, az akció részleteiről érdeklődjön üzletünkben!
 

 
 
 
KÉPGALÉRIA
Nézzen körbe üzletünkben...
VIDEÓK
Tekintse meg videóinkat...